frizerski salon Mali od leta 1991
Frizerski salon Jani Mali, t: 01 519 32 82, e: info@salonjanimali.com frizerski salon jani mali
 
 
nazaj na prvo stran frizerskega salon Jani Mali
Skupina frizerjev v frizerskem salonu Jani Mali
Cenik storitev frizerskega salona Jani Mali
Akcije, ponudbe in novosti v frizerskem salonu Jani Mali
Prodjani izdelki za lase v frizerskem salonu Jani Mali
Kontaktni podatki frizerskega salona Jani Mali
 
 
 
 
 
 
  Frizerski salon Jani Mali tudi na Facebooku Frizerski salon Jani Mali tudi na Twitterju Spletni dnevnik - frizerski salon Jani Mali
 
 
Splošni pogoji poslovanja v podjetju Frizerski salon Jani Mali

 

Splošni pogoji poslovanja:

Trgovino na strani www.salonmali.com upravlja Dermana d.o.o, ponudnik storitev e-poslovanja (v nadaljevanju ponudnik oz. prodajalec). Dermana d.o.o, posluje v skladu za Zakonom o elektronskem poslovanju na trgu (http://www.uradnilist.si/1/objava.jsp?urlid=200661&stevilka=2566) in predpisi sprejetimi na podlagi le-tega.
Splošni pogoji poslovanja so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) (http://www.uradni-list.si/1/objava.jsp?urlid=200498&stevilka=4288), s priporočili GZS in mednarodnimi kodeksi za e-poslovanje.

Z uporabo spletne strani se strinjate z navedenimi pogoji poslovanja. Ponudnik si  pridržuje pravico do spremembe pogojev na spletnem mestu www.salonmali.com kadarkoli in brez vnaprejšnjega obvestila. Vse spremembe so zavezujoče za kupce, zato vam priporočamo, da si redno ogledujete Splošne pogoje poslovanja.

Plačilo

Plačilo je možno opraviti na naslednje načine:

Z gotovino ob prevzemu pošiljke s strani dostavljalca (Pošta Slovenije).

Po predračunu na transakcijski račun podjetja Dermana d.o.o.
TRR: SI56-0201-3001-3499-697
(Nova LB Ljubljana)

 

Cene

Vse cene v trgovini so navedene v EUR in vključujejo davek na dodano vrednost (DDV), razen če ni to drugače zapisano.

Postopek nakupa

1. VPIS NAROČILA

Naročilo izdelkov izvedete preko spletnega obrazca. V okencu poleg izdelka označite kateri izdelek želite kupiti ter določite njegovo količino. Kupec lahko kadarkoli med postopkom oz. pred zaključkom nakupa spremeni količino naročenih izdelkov ali jih odstrani. Ko želite nakup zaključiti v spletni obrazec vpišite vaše podatke. Polja, ki so označena z zvezdico morajo biti izpolnjena.

2. POTRDITEV NAROČILA

Ko je naročilo oddano, se po elektronski pošti kupcu na e- naslov, ki ga je vpisal ob naročilu, pošlje potrdilo o prejemu naročila in povzetek naročila.
Ponudnik si pridržuje pravico, da za potrditev naročila po potrebi pokliče kupca na njegovo kontaktno telefonsko številko ali stopi z njim v kontakt po elektronski pošti.

3. DOSTAVA BLAGA

Vsaki pošiljki se priloži račun s specifikacijo opravljenega nakupa, naročnika pa se po elektronski pošti obvesti, da je pošiljka oddana v dostavo. 

Dostavo blaga opravlja Pošta Slovenije. Dostava se izvrši na naslov, ki je bil naveden v naročilu v najkrajšem možnem času. V primeru, da kupca v času dobave ni doma, lahko blago osebno prevzame v najbližji poslovalnici Pošte Slovenije. Trenutno je dostava omejena na ozemlje Republike Slovenije.

Cena dostave za celotno Slovenijo znaša 4,50 EUR.

Dobavni rok izdelkov je tri (3) do petnajst (15) delovnih dni.

4. PLAČILO BLAGA

Plačilo izdelkov je možno le po povzetju, razen v primeru podjetij, kjer lahko izstavimo predračun, za kar nas opozorite v okencu Opombe.

Preklic naročila

Ko kupec prejme elektronsko obvestilo o oddanem naročilu, ima 1 uro časa, da naročilo prekliče. Obvestilo o preklicu naročila mora oddati po elektronski pošti na e- naslov: info@salonjanimali.com, v katerem mora navesti ime in priimek ter naslov kupca.

Pravica do odstopa nakupa in vračilo

V primeru, da z naročenimi izdelki kupec ni zadovoljen, mu pripada pravica, da v petnajstih (15) dneh po prevzemu blaga, le-to vrne brez kakršnekoli odškodnine. Kupec je ob tem dolžan nositi stroške, ki nastanejo pri vrnitvi predmeta nakupa. O nameravanem vračilu mora kupec pisno obvestiti ponudnika na e- mail: info@salonjanimali.com.

Izdelek mora biti vrnjen nerabljen, nepoškodovan in v originalni embalaži. Priložena mora biti kopija originalnega računa. Kupnino za vrnjene artikle vam bomo nakazali na vaš transakcijski račun. Denar vračamo izključno na transakcijske račune in ne izplačujemo gotovine. Edini strošek, ki bremeni potrošnika ob vrnitvi predmeta nakupa je neposreden strošek vračila blaga. V kolikor so vrnjeni izdelki poškodovani, rabljeni, brez originalne embalaže ali pa je ta poškodovana, si trgovec pridržuje, da vračilo zavrne ali pa zaračuna ustrezno odškodnino. Denar vam vrnemo na vaš transakcijski račun najkasneje v tridesetih (30) dneh.

Ponudnik ni dolžan sprejeti odkupninskih pošiljk ali pošiljk, ki ne ustrezajo ponudnikovim pogojem poslovanja.

V primeru, da je bilo dostavljeno blago ob prevozu uničeno ali poškodovano, je kupec upravičen do zamenjave za enak izdelek. Stroške zamenjave izdelka nosi prodajalec. Kupec mora prodajalcu vrniti reklamirano blago v osmih (8) dneh ustrezno zaščiteno v primerni embalaži za pošiljanje in predhodno o tem obvestiti prodajalca na e- mail: info@salonjanimali.com. Kupec je dolžan pred vrnitvijo izdelka izpolniti obrazec za reklamacije, ki ga ponudnik posreduje po prejetem obvestilu o reklamaciji.

VAROVANJE PODATKOV IN ZASEBNOST

Dermana d.o.o. spoštuje vašo zasebnost in se zavezuje, da bo osebne podatke, pridobljene preko prijave oz. registracije v spletno trgovino, varovala v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Ponudnik se zavezuje, da teh podatkov brez vaše privolitve ne bo posredoval tretji osebi oziroma jih uporabil v druge namene, razen za uspešno izvajanje storitve dostave naročenega blaga oziroma komunikacijo potrebno za uspešno izvršitev naročila ter na željo uporabnika tudi za namene obveščanja o informativnem gradivu preko elektronske pošte.

ODGOVORNOSTI

Ponudnik se trudi po svojih najboljših močeh, da bi spletno mesto vključevalo točne in ažurne informacije o izdelkih in cenah. Vendar pa ponudnik ne daje garancije ali jamstva za točnost informacij, prav tako pa ne prevzema nobene odškodninske ali druge odgovornosti za napake v vsebinah spletnega mesta.

Zmanjšana stopnja delovanja uporabljene tehnološke rešitve, vnos, prenos ali pa kakršnakoli druga obdelava podatkov lahko povzroči napako na spletnem mestu. Ponudnik ni odgovoren za občasno nedelovanje strani, morebitno nepravilnost podatkov in tudi ne za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij ter nezmožnosti dostopa in uporabe informacij na teh spletnih straneh.

Dermana d.o.o. ne prevzema nikakršne odgovornosti za kakršnokoli okvare ali napake v delovanju na vaši programski ali strojni opremi zaradi obiska spletnega mesta ponudnika.
Slike izdelkov so simbolične.

MOREBITNI SPORI
Morebitne pritožbe strank v zvezi s spletno trgovino se lahko oddajo v elektronski obliki na e- mail: info@salonjanimali.com z oznako Zadeva: Pritožba. Ponudnik se obveže, da bo v petih (5) delovnih dneh potrdil, da je pritožbo prejel, sporočil kupcu, kako dolgo bo pritožbo obravnaval ter ga obveščal o poteku postopka.

Glede morebitnih sporov med strankami v zvezi s spletno trgovino, katerih ne bo možno rešiti sporazumno, se stranke dogovorijo, da bo spor reševalo pristojno sodišče v Ljubljani.