frizerski salon Mali od leta 1991
Informacije o prodajnih izdelkih frizerskega salona na t: 01 519 32 82 ali e: info@salonjanimali.com frizerski salon jani mali
 
 
Domov - frizerski salon
Skupina frizerjev v salonu
Cenik storitev v frizerskem salonu
Popusti in novice - frizerski salon
Spletna trgovina izdelkov za lase
kontakt - frizerski salon Jani Mali
 
 
 
 
 
 
  Frizerski salon Jani Mali tudi na Facebooku Frizerski salon Jani Mali tudi na Twitterju Spletni dnevnik - frizerski salon Jani Mali
 
 
Prodjani izdelki za lase znamke KerastaseProdjani izdelki za lase znamke L'oreal
 
Izdleki za lase in frizuro linije Nutritive
 
  Izdelek za lase - Bain Satin 1, Nutri-Thermique   Izdelek za lase - Bain Satin 2,Nutri-Thermique   Izdelek za lase - Lait Vital Protéiné   Izdelek za lase - Masquintense  
 
 

Bain Satin 1, Nutri-Thermique

 

Bain Satin 2,Nutri-Thermique

 

Lait Vital

 

Masquintense

 
Uporaba: Umivanje suhih in načetih las Uporaba: Umivanje suhih in načetih las Uporaba: Nega suhih in načetih las
Uporaba: Nega suhih in načetih las - za tanke lase
29,00 € Kupi izdelek
29,00 € Kupi izdelek
39,00 € Kupi izdelek
46,00 € Kupi izdelek

Kopel za nego rahlo,srednje do zelo suhih in občutljivih las. Bain Nutri-Thermique se aktivira z delovanjem toplote. Lasem nudi nahranjenost, mehkobo in sijaj. Izpirat s 35ºC toplo vodo.

Kopel za nego rahlo,srednje do zelo suhih in občutljivih las. Bain Nutri-Thermique se aktivira z delovanjem toplote. Lasem nudi nahranjenost, mehkobo in sijaj. Izpirat s 35ºC toplo vodo.

Lahkotna negovalna krema za normalne do rahlo suhe in načete lase. Izravna vrhnjo plast las in lasem daje lesk in voljnost. Primerna je za vsakodnevni nanos. Z izpiranjem.

Intenzivna nega z globinskim delovanjem za zelo suhe lase. Regenerira načeto lasno vlakno in tankim lasem daje več volumna in voljnosti. Z izpiranjem.

 
  Izdelek za lase - Bain Nutri-Thermique   Izdelek za lase - Fondant Nutri-Thermique   Izdelek za lase - Masque Nutri-Thermique   Izdelek za lase - Nectar Thermique  
 
 

Bain Nutri-Thermique

 

Fondant Nutri-Thermique

 

Masque Nutri-Thermique

  Nectar Thermique  
Uporaba: Nega zelo suhih in občutljivih las Uporaba: Nega zelo suhih in občutljivih las Uporaba: Nega suhih in načetih las Uporaba: Negovalni styling za suhe in načete lase
29,00 € Kupi izdelek
39,00 € Kupi izdelek
46,00 € Kupi izdelek
39,00 € Kupi izdelek

Intenzivno nahrani, zelo suhe lase obnovi v sijoče, mehke in voljne. Njegove hidrofobne lastnosti ščitijo lase pred izsušitvijo. Nanesemo na vlažne lase, emulgiramo, masiramo in izperemo s toplo vodo.

Lasna vlakna oskrbuje z intenzivno hranljivostjo. Izdelek nanesemo na oprane in z brisačo osušene lase. Masiramo proti konicam. Pustimo na laseh 2-3 minute. Emulgiramo in izperemo s toplo vodo.

Lasna vlakna oskrbuje z intenzivno hranljivostjo. Nanesemo na oprane in z brisačo osušene lase. Masiramo proti konicam. Pustimo na laseh 5 minut. Emulgiramo in temeljito operemo s toplo vodo.

Nectar Thermique hranljiva nega, ki s pomočjo toplote ščiti suhe in zelo suhe lase. Oblikovati frizuro po želji s pomočjo likalnika ali sušilca za lase. Brez izpiranja.
 
Izdleki za lase in frizuro linije Resistance
 
  Izdelek za lase - Bain De Force   Izdelek za lase - Ciment Anti-Usure   Izdelek za lase - Ciment Thermique   za umivanje tankih las  
 
 

Bain De Force

 

Ciment Anti-Usure

  Ciment Thermique  

Bain Volumifique

 
Uporaba: Umivanje - Strukturno poškodovanih las Uporaba: Nega - Strukturno poškodovanih las Uporaba: Negovalni styling - Strukturno poškodovanih las
Uporaba: za umivanje tankih las
29,00 € Kupi izdelek
37,00 € Kupi izdelek
38,00 € Kupi izdelek
29,00 € Kupi izdelek

Kopel za strukturno poškodovane in oslabljene lase, ki lase popolnoma okrepi ter z zaščitnim slojem obnavlja površino lasnih vlaken. Lasje postanejo prožni in odporni.

Nega ki popolnoma okrepi poškodovane dolžine in konice las. Okrepi lase ter z zaščitnim slojem obnavlja njihovo površino. Olajša česanje. Z i

zpiranjem.

Prvo mleko, ki s pomočjo toplote obnavlja strukturno oslabljene lase. Pričesko oblikujete po želji in pri tem uporabite sušilec ali likalnik za lase. Lasje postanejo močnejši, negovani in lahkotni. Brez izpiranja.

Čisti in neguje lase, ter jih naredi lahke in zračne. Nanesemo na vlažne lase, emulgiramo, masiramo in izperemo.

 
  Nega za tanke lase   Negovalni styling za tanke lase   Negovalni styling za tanke lase   Umivanje zelo poškodovanih las z razcepljenimi konicami  
 
 

Gelée Volumifique

 

Soin Volumifique

  Mousse Volumifique  

Bain Force Architecte

 
Uporaba: Nega za tanke lase Uporaba: Negovalni styling za tanke lase Uporaba: Negovalni styling za tanke lase
Uporaba: Umivanje zelo poškodovanih las z razcepljenimi konicami
35,90 € Kupi izdelek
30,00 € Kupi izdelek
31,20 € Kupi izdelek
29,00 € Kupi izdelek

Ustvari takojšen, dolgo trajajoč in ogromen volumen za lase, ki so lahki na otip.Nanesemo na oprane in z brisačo osušene lase. Masiramo proti konicam. Pustimo v laseh 2-3 minuti. Emulgiramo in temeljito izperemo.

Sprej za nego tankih las ustvari takojšen volumen, lasje so lahki in zračni. Nanesemo na oprane in z brisačo osušene lase. Posprejamo produkt od korenin to konic. Stiliramo. Pustimo v laseh.

Pena za tanke lase ustvari takojšen volumen, lasje so lahki in zračni. Nanesemo na oprane in z brisačo osušene lase, od korenin do konic. Posprejamo produkt od korenin to konic. Stiliramo. Pustimo v laseh.

Kopel za lase, lasna vlakna obnovlja dan za dnem. Lasje so ponovno vitalni in fleksibilni. Nanesemo na vlažne lase, emulgiramo, masiramo in izperemo.

 
  Masque Force Architecte   Obnovitveni dvojni serum - Fibre Architecte   Za vse tipe las, ki so zelo poškodovani in preveč izpostavljeni kemijskim tretmajem   Soin Premier Thérapiste  
 
 

Masque Force Architecte

 

Fibre Architecte

 

Bain Thérapiste

 

Soin Premier Thérapiste

 
Uporaba: Za zelo poškodovane lase, razcepljene konice. Uporaba: Za zelo poškodovane lase, razcepljene konice. Uporaba: Za vse tipe las, ki so zelo poškodovani in preveč izpostavljeni kemijskim tretmajem Uporaba: Za tanke lase, ki so zelo poškodovani in preveč izpostavljeni kemijskim tretmajem.
46,00 € Kupi izdelek
39,00 € Kupi izdelek
29,00 € Kupi izdelek
30,00 € Kupi izdelek

Lasna vlakna so ponovno močna in elastična. Lasje so napeti in poživljeni. Nanesemo na oprane in z brisačo osušene lase. Masiramo proti konicam. Pustimo v laseh 5 minut. Emulgiramo in temeljito speremo.

Lasje so v trenutku obnovljeni in ponovno elastični ter sijoči. Nanesemo na suhe lase po feniranju in pred stiliranjem s toplotnim učinkom. Masiramo proti konicam. Pustimo v laseh.

Ovija vlakno lasu med pranjem in zmanjšuje trenje. Lasje so obnovljeni, sijoči in gladki. Navlažite lase. Odmerite 5 ml kopeli in nanesite v zvezdnati obliki na koren. Dodajte vodo, da dobite peno. Nežno masirajte. Odmerite dodatnih 5 ml kopeli in jo nanesite na dolžine. Masirajte in sperite.

Lase zaščiti, obnovi do stopnje mehkosti in lahkosti na dotil, brez oteževanja las. Proizvod nanesite na vlažne lase pred kopeljo Bain Thérapiste. Vmasirajte na dolžine in konice. Pustite delovati 2-3 minute. Emulgirajte in temeljito izperite.

 
  Maska za močne in zelo poškodovane lase   Za lase, ki so zelo poškodovani in preveč izpostavljeni kemijskim tretmajem.          
 
 

Masque Thérapiste

 

Sérum Thérapiste

 

 


 
 
Uporaba: Maska za močne in zelo poškodovane lase Uporaba: Za lase, ki so zelo poškodovani in preveč izpostavljeni kemijskim tretmajem.
46,00 € Kupi izdelek
39,00 € Kupi izdelek

Vlakna las bodo globinsko obnovljena, povrnila se jim bo nežnost in elastičnost. Nanesite na oprane, z brisačo osušene lase. Vmasirajte na dolžine in konice. Pustite delovati 5 minut. Emulgirajte in temeljito sperite.

Ščiti pred toplotnimi učinki (do 230°C), vlakna las so obnovljena in postanejo močnejša, lasje so zaščiteni pred toplino in omogoča 2x hitrejše sušenje las.

 
Izdleki za lase in frizuro linije REflection
 
  Umivanje za barvane lase   Masque Chroma Captive   Umivanje za lase s prameni ali za občutljive barvane lase   Nega za občutljive, barvane lase s prameni  
 
 

Bain Chroma Captive

 

Masque Chroma Captive

 

Bain Chroma Riche

  Masque Chroma Riche  
Uporaba: Umivanje za barvane lase Uporaba: Maska za barvane lase Uporaba: Umivanje za lase s prameni ali za občutljive barvane lase Uporaba: Nega za občutljive, barvane lase s prameni
29,00 € Kupi izdelek
46,00 € Kupi izdelek
29,00 € Kupi izdelek
46,00 € Kupi izdelek

Popolna zaščita barve las. Neprimerljiv sijaj in mehkoba. Nanesemo na vlažne lase, emulgiramo, masiramo in izperemo.

Maska intenzivno neguje vlakna, z namenom podaljšanja barvnega odtenka. Nanesemo na oprane in z brisačo osušene lase. Masiramo proti konicam. Pustimo v laseh 5-10 minut. Emulgiramo in temeljito speremo.

Kopel za lase s prameni ali za občutljive barvane lase, ki poveča sijaj in moč pramenov ter ščiti lase pred bledenjem. Lasno vlakno je mehko in bogato. Olajša razčesavanje mokrih las.

Maska za občutljive, barvane lase ali za lase s prameni, ki poveča sijaj in moč pramenov. Lasno vlakno je po uporabi nahranjeno, mehko in bogato ter čudovito zglajeno. Z izpiranjem.
 
Izdleki za lase in frizuro linije Specifique
 
  Umivanje mastnega lasišča   Za tiste, ki se spopadajo z izgubo las.   Bain Stimuliste GL®   nega proti vsakodnevni izgubi las  
 
 

Bain Divalent

 

Bain Prévention

 

Bain Stimuliste GL®

  Stimuliste  
Uporaba: Umivanje mastnega lasišča Uporaba: Za tiste, ki se spopadajo z izgubo las. Uporaba: Za tiste, ki se spopadajo z izgubo las. Uporaba: nega proti vsakodnevni izgubi las
29,00 € Kupi izdelek
29,00 € Kupi izdelek
29,00 € Kupi izdelek
65,00 € Kupi izdelek

Lasna kopel je idealna za mastno lasišče in suhe načete dolžine las. Očisti mastno lasišče. Kozmetične sestavine lasne kopeli vplivajo na načete dolžine las in jim povrnejo voljnost in lahkotnost.

Optimizira mikrocirkulacijo. Stimulira tvorbo las. Strukturira vlakna. Takojšen volumen. Nanesemo na vlažne lase, emulgiramo, masiramo in izperemo.

Proizvodnja las je stimulirana. Ukrepanje za večji volumen in zgoščevanje. Lasem povrne obliko, strukturo in sijaj. Nanesemo na vlažne lase, emulgiramo, masiramo in izperemo.

Sprej proti vsakodnevni izgubi las, ki lasem daje energijo. Pomaga okrepiti lasna vlakna in ohranja gostoto las, ki se zmanjšuje. Brez ispiranja
 
  Bain Exfoliant Purifiant   Bain Exfoliant Hydratant          
 
  Bain Exfoliant Purifiant  

Bain Exfoliant Hydratant

         
Uporaba: Umivajne lasišča s prhaljem Uporaba: za nego lasišča s prhlajem    
29,00 € Kupi izdelek
29,00 € Kupi izdelek
   
   
Dolgotrajna zaščita pred prhljajem. Lasišče je pomirjeno in očiščeno. Lasje so mehki in tonirani. Nanesemo na vlažne lase in porazdelimo na lasišče, sekcijo za sekcijo. Masiramo s konicami prstov. Temeljito speremo.

Dolgotrajna zaščita proti prhljaju. Lasišče je pomirjeno in vlažno. Lasje so mehki in prožni. Nanesemo na vlažne lase in porazdelimo po lasišču, sekcija za sekcijo. Masiramo s konicami prstov. Temeljito speremo.

   
 
Izdleki za lase in frizuro linije Biotic / Dermo calm
 
  Bain Riche Dermo-Calm   Bain Vital Dermo-Calm   Masque Sensidote Dermo-Calm   Serum Sensidote Dermo-Calm  
 
 

Bain Riche Dermo-Calm

 

Bain Vital Dermo-Calm

  Masque Sensidote Dermo-Calm   Serum Sensidote Dermo-Calm  
Uporaba: Za tiste, ki čutijo nelagodje na lasišču. Uporaba: Umivanje suhega lasišča Uporaba: Za občutljivo in iritirano lasišče Uporaba: Umivajne občutljivega lasišča
29,00 € Kupi izdelek
29,00 € Kupi izdelek
46,00 € Kupi izdelek
34,00 € Kupi izdelek

Lasišče je pomirjeno in hidratirano, ter nežno očiščeno. Lasje so negovani, lahki in fleksibilni. Nanesemo na vlažne lase, emulgiramo, masiramo in izperemo.

Lasišče je pomirjeno in hidratirano, ter nežno očiščeno. Lasje so ponovno lahki in vitalni. Nanesemo na vlažne lase, emulgiramo, masiramo in izperemo.

Takojšnji pomirjujoči učinek. Lasišče je pomirjeno, lasje so mehki in voljni. Nanesite na oprane in z brisačo posušene lasena lasišče po sekcijah. Vmasirati po dolžinah. Pustite, da deluje 3-5 minut. Temeljito sperite. Takojšnji pomirjujoči učinek. Dolgotrajna zaščita pred srbenjem, rdečico, ščemenjem in iritacijami lasišča. Nanesite na oprane in z brisačo posušene lasena lasišče po sekcijah. Vmasirati, ne sprati.
 
Izdleki za lase in frizuro linije Homme
 
  Za lasišča s prhlajem   Za normalne lase          
 
 

Bain Capital Force

 

Bain Capital Force (NL)

         
Uporaba: Za lasišča s prhlajem Uporaba: Za normalne lase    
29,00 € Kupi izdelek
29,00 € Kupi izdelek
   
   

Kopel, ki čisti prhljaj in nudi osvežujoč občutek. Vzdržuje zdrav izgled las pri moških. Lasje so sijoči, čisti, zdravi, mehki in brez prhljaja. Primeren za vsakodnevno uporabo.

Pomaga krepiti lase. Poživi lase in jih napolni z energijo. Nanesemo na vlažne lase, emulgiramo, masiramo in izperemo.

   
 
 
  Kopel za močne lase   Luksuzno čistilna oljna kopel za vse tipe las   Nega na osnovi olja, za vse tipoe las   maska za vse tipe las  
 
 

Bain Riche

 

Bain

 

Fondant Ultime

 

Masque

 
Uporaba: Kopel za močne lase Uporaba: Luksuzno čistilna oljna kopel za vse tipe las Uporaba: Nega na osnovi olja, za vse tipoe las Uporaba: Lepotilna oljna maska za vse tipe las
29,00 € Kupi izdelek
29,00 € Kupi izdelek
39,00 € Kupi izdelek
46,00 € Kupi izdelek

Kombinacija 2 dragocenih hranljivih olj – koriandra in kokosa – obogateno s Karitejevim maslom, ki intenzivno neguje lase in jim nudi neverjeten sijaj v trenutku. Nanesemo na mokre lase, emulgiramo, vmasiramo in izperemo.

Lasje na dotik postanejo bogatejši z zlatim sijajem in neprimerljivo lahkotnostjo. Odstrani nečistočo in pusti mehke, globinsko očiščene in lahkotne lase. Nanesemo na mokre lase, emulgiramo, vmasiramo in izperemo.

Univerzalna olja se stapljajo v lahkotno čutno kremo zlate barve, ki v trenutku razvozlja lase in osvoji lasno vlakno, ne da bi ga obtežila. Nanesemo proizvod v velikosti lešnika na oprane in z brisačo posušene lase. Pustimo delovati 1 do 2 minuti. Izperemo.

Lasje so polni, bogati na dotik, mehki kot dragulj, napolnjeni z zlatim sijajem. Nanesemo na oprane in z brisačo posušene lase. Masiramo po dolžini las in konicah. Pustimo v laseh 5 minut. Emulgiramo in temeljito izperemo.

 
  Elixir Ultime Volume   Elixir Ultime   Crème Fine   Elixir Ultime za barvane lase  
 
 

Elixir Ultime Volume

 

Elixir Ultime

 

Crème Fine

 

Elixir Ultime za barvane lase

 
Uporaba: Lepotilno olje za volumen, za tanke lase Uporaba: Vsestransko lepotilno olje za vse tipe las Uporaba: Lepotilna oljna fina krema za vse tipe las Uporaba: Lesketajoče in lepotilno dišeče olje
37,00 € Kupi izdelek
37,00 € Kupi izdelek
35,00 € Kupi izdelek
37,00 € Kupi izdelek

Lasje v trenutku postanejo bolj bleščeči, mehkejši, močnejši in enostavni za oblikovanje. Dobro pretresemo, da se dvofazno olje res dobro premeša. Lahko ga uporabimo kot predhodno čistilo ali za teksturo las pred in po sušenju. Pustimo v laseh.

Lasje so negovani, zaščiteni in okrepljeni, mehki in voljni z neverjetnim leskom. Črpalko pritisnemo 1-2 krat in nanesemo olje na lase vse do konic. Lahko ga uporabimo kot predhodno čistilo ali za teksturo las pred in po sušenju. Pustimo v laseh.

Lasje so navlaženi in obnovljeni, z naravnim leskom in ekstremno zaščito. Lasje so mehki na dotik in niso dodatno obteženi. Na dlan stisnemo kremo v velikosti grahovega zrna. Vmasiramo kremo na lase in konice za optimalno mehkobo in naraven sijaj. Pustimo v laseh.

Po nanosu so barvani lasje olepšujoče negovani in zaščiteni, sijoči in bleščeči s čutno mehkobo. Pumpico stisnemo 1-2 krat in nanesemo olje na lase vse do konic. Izdelek lahko uporabimo kot predhodno čistilo ali za pomoč pri teksturi las pred ali po sušenju. Pustimo v laseh.

 
 
  Bain Fluidealiste   Bain Fluidealiste Sulfate Free   Fondant   Maskeratine  
 
 

Bain Fluidealiste

 

Bain Fluidealiste Sulfate Free

 

Fondant Discipline

 

Maskeratine

 
Uporaba: Kopel za lase, ki se težko stilirajo Uporaba: Kopel za lase, ki jih je težko stilirati Uporaba: Nega za lase, ki jih je težko oblikovati. Uporaba: Maska za lase, ki jih je težko oblikovati.
29,00 € Kupi izdelek
29,00 € Kupi izdelek
39,00 € Kupi izdelek
46,00 € Kupi izdelek

Lasem nudi breztežno zglajeno gibanje z disciplino in pretočnost, za idealno gibanje, z mehkim in voljnim dotikom. Nanesemo na vlažne lase, začnemo pri korenini las in razširimo do konic, emulgiramo, masiramo in izperemo.

Primeren za zelo občutljive in za kemično obdelane lase. Nanesemo na vlažne lase, začnemo pri korenini las in razširimo do konic, emulgiramo, masiramo in izperemo.

Lasje so v trenutku zglajeni, neposredno lahki, močan učinek anti-frizza in olajšano sušenje las. Nanesemo proizvod v velikosti lešnika na oprane in z brisačo posušene lase. Pustimo delovati 1 do 2 minuti. Izperemo.

Vlakna so prevlečena, izredno gladka, zmehčanain prožna. Močno ukrepanje proti-prepletanju in olajša sušenje las. Nanesemo na oprane in z brisačo osušene lase. Masiramo po laseh proti konicam. Pustimo na laseh 5 minut.

 
  Spray Fluidissime   Keratine Thermique   Maska Curl Idéal   Pena Curl Idéal  
 
 

Spray Fluidissime

 

Keratine Thermique

 

Maska Curl Idéal

 

Pena Curl Idéal

 
Uporaba: Popolna nega proti neurejenemu prepletu las Uporaba: Mleko za glajenje in ukrotitev las Uporaba: Maska za oblikovane in voljne kodre Uporaba: Negovalna pena za definirane in voljne kodre
39,00 € Kupi izdelek
39,00 € Kupi izdelek
46,00 € Kupi izdelek
46,00 € Kupi izdelek

Lasje so zaščiteni pred prepletanjem in vlago do 72 ur. Hitrejše feniranje in zaščita pred vročino. Takojšnja mehkoba in intenziven lesk, lahki na dotik. Nanesemo na lase osušene z brisačo, del po delu. Pustimo na laseh in nadaljujemo s feniranjem.

Takoj zgladi napake na laseh, ukroti zapletanje in varuje lasna vlakna pred vlago. Lase prav tako varuje med feniranjem, in omogoča 2x hitrejše sušenje. Nanesemo na oprane in z brisačo osušene lase. Masiramo po laseh proti konicam. Feniramo. Pustimo na laseh.

Za skodrane lase s prevelikim volumnom, za zmanjšanje volumna in nadzor nad lasnimi koreninami. Krepi lasna vlakna in kodrom nudi edinstveno obliko in voljnost. Nanesite na oprane in mokre lase na dolžine las do konic. Pustite delovati 5 minut. Temeljito izperite.

Pro-Kératine + Elastin: okrepi točke zavojev, izboljša prožnost lasnih vlaken in zgladi površino las za večjo povezanost lasnih vlaken; Karagenan (izvleček iz alg): naravni učvrstitveni polimer, ki zagotavlja prožne kodre z videzom negovanih las; Glukoza: oblikuje in definira kodre;

 
  Čistilna Nega   Oléo-Curl          
 
 

Čistilna Nega

 

Oléo-Curl

         
Uporaba: Čistilna nega za oblikovane in voljne kodre Uporaba: Krema za definirane in voljne kodre    
30,00 € Kupi izdelek
35,00 € Kupi izdelek
   

Nežno čisti in hrani lase za doseganje popolne definicije kodrov. Nega z malo pene – Brez silikona – Brez površinsko aktivnih sulfatov. Tehnologija za manj šamponiranj: Kationska in atmoferična površinsko aktivna sredstva za nežno odstranjevanje nečistoče

Oblikuje in definira kodre brez togosti z lepotnim pridihom. Nanesite na oprane in z brisačo posušene ali suhe lase, navzdol po dolžini las z gesto odtegovanja kodrov. Brez izpiranja.

   
 
 
  Bain Densité   Fondant Densité   Masque Densité   Densimorphose  
 
 

Bain Densité

 

Fondant Densité

 

Masque Densité

 

Densimorphose

 
Uporaba: Kopel za redke lase da postanejo gostejši Uporaba: Nega za redke lase da dobijo večji volumen in teksturo Uporaba: Regeneracijska maska za lase brez gostote Uporaba: Pena za večjo gostoto las
29,00 € Kupi izdelek
39,00 € Kupi izdelek
46,00 € Kupi izdelek
29,00 € Kupi izdelek

Lasem nudi teksturo, substanco in odpornost. Lasje so polni, bolj odporni in dopolnjeni. Nanesemo na vlažne lase, emulgiramo, masiramo in izperemo.

Lasem nudi teksturo, substanco in odpornost. Lasje so polni, bolj odporni in dopolnjeni. Po šamponiranju , ko so lasje dobro z brisačo posušeni lasje. Pustimo delovati 1-2 minuti. Izperemo. V primeru stika z očmi jih temeljito speremo.

Lasem nudi teksturo, odpornost in vsebino. Lasje so obnovljeni od korenin do konic. Nanesemo na oprane in z brisačo osušene lase. Razporedimo od korenin do konic. Masiramo proti konicam. Pustimo v laseh 3-5 minut. Emulgiramo in temeljito izperemo.

Lasem nudi volumen in polnost, brez občutka teže. Lasje so bolj odporni in obnovljeni od korenin do konic. Na oprane in z brisačo osušene lase nanesemo izdelek v velikosti pomaranče. Peno razdelimo po laseh z glavnikom, v smeri od korenin do konic. Pustimo v laseh.

 
  Serum Jeunesse   Bain Densité Homme   Baume Densité Homme      
 
 

Serum Jeunesse

 

Bain Densité Homme

 

Baume Densité Homme

 

 

 
Uporaba: Za sive lase ter lase brez gostote Uporaba: Kopel za gostejše lase Uporaba: Pasta za modeliranje teksture  
57,90 € Kupi izdelek
29,00 € Kupi izdelek
29,00 € Kupi izdelek

Ščiti melanin las. Kompenzira izgubo kakovosti las skozi proces sivenja. Na oprane, z brisačo osušene lase nanesite 2-3 potiska direktno na lasišče, sekcijo za sekcijo in vmasirajte s prsti. Za tem razpršite 3-4 doze na dolžine in razporedite z glavnikom. Brez izpiranja in stilirati kot običajno.

Za moške, ki jim na videz primanjkuje gostota las. Redna uporaba. Vmasirajte na mokre lase, nato sperite. V primeru stika z očmi, jih takoj temeljito sperite.

Za moške, ki jim na videz primanjkuje gostota las. Fleksibilna učvrstitev, učinek gostote las, gostota las je zadržana in lažja za oblikovanje. Nanesite na vlažne ali z brisačo posušene lase.

 

 
 
  Le Soin Gommage Rénovateur   Le Bain Revitalisant   La Crème De Régénération   Le Parfum En Huile  
 
 

Le Soin Gommage Rénovateur

 

Le Bain Revitalisant

 

La Crème De Régénération

 

Le Parfum En Huile

 
Uporaba: Globinsko čiščenje in aktivacijo lasišča Uporaba: Kopel za čiščenje in regeneracijo vseh vrst las Uporaba: Regeneracijska maska za dolgotrajno preobrazbo las in lasišča Uporaba: Oplemeniteno olje za ultimativno lepoto las
39,00 € Kupi izdelek
29,00 € Kupi izdelek
49,00 € Kupi izdelek
49,00 € Kupi izdelek

Detoksicira in prečisti lasišče in lase. Aktivira in stimulira lasišče za povečano učinkovitost sestavin. Blago navlažite lase. Nanesite neposredno na lasišče po sekcijah. Vmasirajte za boljšo eksfolijacijo. Dodajte vodo in razporedite proizvod po dolžinah. Emulzirajte in temeljito sperite.

Daje lasem mehkobo, sijaj in žametni dotik brez obtežitve. Zgladi, zravna in okrepi lase. Hidratizira in regenerira lasišče. Nanesite na vlažne lase. Začnite pri korenih ter rasporedite po dolžinah. Emulzirajte, vmasirajte in sperite.

Hrani, omehča, zgladi las in oplemeni lasišče. Nanesemo na oprane in z brisačo osušene lase. Razporedimo od korenin do konic. Masiramo proti konicam. Pustimo v laseh 5 minut. Emulgiramo in temeljito izperemo.

Za vse tipe las. Obogati lase s senzualnim in subtilnim vonjem ter oplemeniti vlakno. Vzemite 1-2 potiska izdelka (1x za normalne lase, 2x za debele lase) Nanesite na suhe lase od korenov do konic. Ne sprati.

 
 
  L’incroyable Blowdry   Curl fever   Boucles D'art   Matérialiste  
 
 

L’incroyable Blowdry

 

Curl fever

 

Boucles D'art

 

Matérialiste

 
Uporaba: Losjon za preoblikovanje frizure s pomočjo toplote in termo zaščita Uporaba: Gel za oblikovanje kodrov Uporaba: Oblikovalna vodna-pena za definicijo kodrov. Uporaba: Styling sprej za odebelitev vlaken las
29,00 € Kupi izdelek
29,00 € Kupi izdelek
29,00 € Kupi izdelek
29,00 € Kupi izdelek

Prilagodljivo stiliranje na toplotne dražljaje: Spreminjanje pričeske pod vplivom toplote za dolgotrajen nadzor nad obliko. Nudi optimalno obliko brez togosti ter neskončno uporabnost brez ponovnega nanosa.

Za visoko definicijo in dolgotrajno obliko kodrov. Zagotavlja izjemen sijaj in mehkobo. Lahko se uporablja za oblikovanje kodrov ali za oblikovanje popolnih kodrov s pomočjo toplotnega aparata.

Njegova tekstura je ustvarjena po navdihu čistilne pene, ki je lahkotna, breztežna in dopustna. Učinek je naraven in fleksibilen. Rezultat so sijajni in definirani kodri.

Povečuje premer vlaken od korena do konic. Lasje so vidno bolj polni in gosti. Način uporabe: Popršite po dlaneh in vmasirajte od korena do konic. Posušite s sušilcem za lase ali lase posušite naravno na zraku in stilirajte po želji.

 
  Mousse Bouffante   Lift Vertige   Spray a Porter   Baume Double Je  
 
 

Mousse Bouffante

 

Lift Vertige

 

Spray a Porter

 

Baume Double Je

 
Uporaba: Luksuzni mousse za volumen Uporaba: Gel za dvig lasnih korenin Uporaba: Sprej za razkuštran učinek Uporaba: Večnamenski balzam za stiliranje vseh tipov las
23,00 € Kupi izdelek
29,00 € Kupi izdelek
29,00 € Kupi izdelek
29,00 € Kupi izdelek

Za vse tipe las. Lasje bodo imele volumen od korenin do konic. Volumen je kontroliran z uporabljeno količino. Fleksibilen učinek.

Za vse tipe las. Takojšen volumen pri koreninah. Vzdržljiva pričeska in polnost. Nanesemo 1-2 stiska izdelka na korenine z brisačo osupenih las. Z prsti privzdignemo lase. Masiramo v lase. Lase dvigujemo pri koreninah med feniranjem.

Sprej naredi valovit učinek kot na plaži. Glamorozna tekstura dolžine las. Brez lepljivega občutka. Posprejamo po vlažnih ali suhih laseh. Pustimo, da se lasje naravno posušijo, ali feniramo.

Oblikovni spomin. Visoko strukturni stil. Naravni sijaj do lahkega mat zaključka. Nanesemo izdelek v velikosti kostanja na lase, osušene z brisačo. Porazdelimo po laseh. Stiliramo z rokami, ravnalcem ali kodralnikom za končno obliko.

 
  Forme Fatale   Creme de la Creme   V.I.P. Volume in Powder   Laque Couture  
 
 

Forme Fatale

 

Creme de la Creme

 

V.I.P. Volume in Powder

 

Laque Couture

 
Uporaba: Čuten gel za feniranje vseh tipov las Uporaba: Razkošna krema za feniranje srednjih do debelih las Uporaba: Efekt česanja proti lasišču s praškom v spreju Uporaba: Micro mist lak za fiksiranje
27,00 € Kupi izdelek
26,00 € Kupi izdelek
27,00 € Kupi izdelek
23,00 € Kupi izdelek

Fleksibilnost strukture. Dolgotrajna oblika. Trajajoči rezultati feniranja. Nanesemo izdelek v velikosti kostanja na lase, osušene z brisačo. Porazdelimo po laseh. Masiramo pred stiliranjem.

Volumen je trenuten in dugotrajen pod kontrolo. Frizz je zglajen in neukrotljivi lasje so polni mehkobe, voljnosti in gibljivosti. Lasno vlakno je obvito ovojnico za zaščito pred vlago in ohranjanje oblike brez občutka togosti.

Takojšen volumen in bujnost. Brez lepljivega občutka in ostankov. Mat in naravni zaključek. Posprejamo na suhe lase, na razdalji 10-15 cm. Stiliramo, da dobimo učinek volumna in česanja las proti lasišču.

Nudi dolgotrajno obstojnost in sijaj. Proti kodranju las in za kontrolo. Nežen učinek sijaja in mehkobe. Dolgotrajna oblika las. Nanesemo na suhe, stilirane lase. Posprejamo 10-15 cm stran od las.

 
  Laque Noire              
 
 

Laque Noire

             
Uporaba: Super zaščita, lak za lase proti vlagi      
23,00 € Kupi izdelek
     

Nudi močno in dolgotrajno obstojnost. Ščiti pred vlago. Zagotavlja dolgotrajno obliko in sijaj. Brez lepljivosti in brez ostankov. Nanesemo na suhe, stilirane lase. Posprejamo 10-15 cm stran od las.

 

 

 

 
 
  Napreden koncentrat za lasišče in lase              
 
 

Initialiste

             
Uporaba: Napreden koncentrat za lasišče in lase      
45,00 € Kupi izdelek
     

Ustvari rast močnejših, sijočih in lepših las. Nanesemo na z brisačo osušene lase neposredno na lasišče in izdelek masiramo skozi lase. Vzamemo 2 dozi za tanke lase in 4 doze za debele lase (1 doza = 1 pritisk na kapalki). Feniramo. Pustimo v laseh.